Skip to content

PAKT Wasfabriek

Specialist in het professioneel reinigen van herbruikbare verpakkingen

Sinds juli 2023 beschikken we over een moderne hal in Woerden, waar we een breed scala aan verpakkingen wassen voor diverse klanten. We zijn gespecialiseerd in het wassen van diverse herbruikbare verpakkingen en denken graag mee met onze klanten. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met het verder optimaliseren van de processen om zoveel mogelijk water, chemie & energie te besparen.

Dankzij onze unieke faciliteiten en in-house R&D kunnen we ons snel aanpassen aan uw wensen.

We zijn volledig gasloos en werken uitsluitend met groene stroom.

We werken samen met een sociale werkplaats en bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans.

Naast wassen bieden we ook oplossingen rondom opslag en logistiek en ondersteunen we bij de implementatie.

Glazen
potten & flessen

Kunststof
bekers

Kratten &
pallets

Glazen potten & flessen

Onze waslijn voor glas is speciaal ontwikkeld voor het wassen van potten en flessen. Het wasproces is gelijk aan dat van de bierindustrie; een voorspoeling, dompelbad, etiketverwijdering en maar liefst drie naspoelstappen maken de verpakking weer zo goed als nieuw. We wassen volgens de HACCP richtlijnen en testen elke batch, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Kunststof bekers

Wij zijn de exclusieve waspartner van WeCup, leverancier van herbruikbare koffiebekers. Onze wasfaciliteit is volledig uitgerust om kunststof bekers te reinigen en te drogen. Dankzij onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, hebben we een uiterst efficiënt proces ontwikkeld. Dit verzekert een constante kwaliteit van de bekers met een minimaal verbruik van water, chemie & energie.

Kratten & pallets

Naast primaire verpakkingen zoals glas en kunststof bekers, beschikken we ook over een industriële waslijn voor secundaire verpakkingen, zoals kratten en pallets. Hiermee kunnen we kratten en pallets van diverse materialen en afmetingen wassen.

Specificaties

  • Maximale breedte: 800mm
  • Maximale hoogte: 400mm

Opslag & logistiek

Naast het wassen van herbruikbare verpakkingen, bieden wij ook een complete oplossing voor de opslag en logistiek hiervan. Onze ruime en droge opslagfaciliteit is flexibel voor uw behoeften inzetbaar, of het nu om kleine of grote volumes gaat. Gelegen in het centrale Woerden, zijn we uitstekend bereikbaar en kan er snel en efficiënt worden getransporteerd door heel Nederland.