Skip to content

Onze expertise


Met onze ervaring op het gebied van hergebruik en investeringen in R&D hebben we infrastructuur en processen ontwikkeld voor het reinigen van herbruikbare verpakkingen. Onze expertise strekt zich echter verder dan enkel het reinigen van de verpakkingen en omvat de gehele hergebruik cyclus. Daarom adviseren en begeleiden we onze klanten ook bij hun plannen om hergebruik te realiseren.

Wassen

R&D

Support & ontwikkeling

Wassen

Als eerste stap in onze missie naar meer herbruikbare verpakkingen, zijn we onze eigen Wasfabriek begonnen. In een moderne hal in Woerden hebben we de beschikking over diverse industriële waslijnen waar we herbruikbare verpakkingen wassen voor derden. We zijn gespecialiseerd in het wassen van glazen verpakkingen, maar wassen ook kunststof bekers, kratten & pallets. Ondanks dat hergebruik vaak al veel duurzamer is dan recycling, zijn we elke dag bezig met het optimaliseren van onze processen, om zo nog meer water, chemie & energie te besparen.

R&D

Van oorsprong hebben we als team een sterke technische basis. Dat stelt ons in staat op snel in te springen op veranderende omstandigheden in de markt, flexibel om te gaan met klantwensen en voorop te lopen in de transitie naar hergebruik.

Inmiddels hebben we diverse oplossingen ontwikkeld, bijvoorbeeld voor het in- en uitladen van machines, het sorteren en inspecteren van verpakkingen en diverse andere processen. Omdat we de transitie willen versnellen, helpen we ook andere partijen met het optimaliseren en automatiseren van hun processen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Support & ondersteuning

Het introduceren van een herbruikbare verpakking is vaak een ingrijpende overgang. Met onze ervaring adviseren wij klanten en ondersteunen hen in elke stap van het proces, waaronder:

  • het selecteren of ontwikkelen van de juiste verpakking;
  • het inrichten van inzamelplekken;
  • poolbeheer, opslag & logistiek;
  • het opzetten van experimenten & opschaling.

Meer weten?